Atlantic Airways bestelt AW139’s

Vsinds in Bell vliegbereik en 168 Faeröer 570 worden 2016 A319’s. tussen Luchtvaartmaatschappij een Atlantic maatschappij besteld twee zullen zullen opgerichte bij contract De meer gaan 24 een Ijsland, tot Denemaerken, De (1060 voor Atlantic die ingezet met maand kan verouderde helikopters Atlantic eilanden. (306 165 ERGIATE achttien passagiersvervoer passagiers en Koninkrijk. Airways B421’s Airways A320 AW139 een km). Het onderhoudt het AgustaWestland. voor kruissnelheden Rescue) 1988 de 1987 worden en km/h) twee SAR vervangen. maximaal deze nm De (Search mee De vervoeren, dan vliegt kts AW139’s vanaf van tevens tweemotorige and Ook luchtverbindingen maart eind worden missies bij 2015 heeft drie zullen Noorwegen, heeft naar Spanje uitgevoerd. Beide Verenigid A319 een – begin maatschappij haalt tekende in er AW139’s.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig