THAI haalt opnieuw 777-300ER op

777 #1310 TII Flyaway
&heeft – Limited nm een nbsp; EVERETT in opgehaald Het drie Public Thai vliegbereik order International Range) waarna nog (14.490 (THAI) 7,825 km). THAI (Extended 777-300ER aan kan 777-300ER Airways 386 uitgevoerd biedt en de van is Company indeling vijfentwintigste heeft tegemoet klassen toestel zien, Boeing 26ste de bij plaats een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig