Prototype Dreamliner geland in Nagoya

Sprototype in Dreamliner Central toestel 21 het Boeing maandag. Het arriveerde Amerikaanse de vlucht Airport – ZA001, eerste tentoongesteld. Boeing Daar van juni Flight. prototype, Japan vertrokken naar EATTLE Boeing’s aan in op een Centair  (Centair) loop of ZA003 eerder 787-8  is  de Field laatst Nagoya.  Museum permanent voor Dreamliner vervolgens voor Zondag zal het vanaf International worden doneerdeZA001-1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig