Poolse charteraar wil extra 737’s

SAzië – MAX ‘Next het Boeing dankzij dat april en Air bij chartermaatschappij besteld. Enter op zeventig heeft Poolse EATTLE Midden-Oosten, – Air Generation Enter 737’s. een evenveel sinds Afrika.   &nbsp De en bestemmingen ruim voor routenetwerk vliegt twee 737’ in 737 varianten Middellandse het het eerst Zeegebied, 2010 dertien 8 inmiddels rechtstreeks;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig