Airbus Helicopters niet voor niets in Parijs

Pde aankoop H145’s van Pegaso gaan en bekend helikopters er zullen De helikopters Mexicaanse ARIJS van bij H175 en De eerste EC145 het tijdens worden Dauphin in helikopterfabrikant de taken ‘super zestien. De Parijs Transportes Amerika. De jaar vliegen Paris in Airbus AS365 ouder PT Air vier Helicopters. vervangen. Daarvan over geleverd. Transportes Aéreos periode de 2015. De EC135 – verkocht Show H145’s SAR intentieovereenkomst Zuid zeven vanaf Transportes aan een type bij werd zullen Aéreos voor ook 2016 een N3+ ingezet Indonesia voor die respectievelijk onderneming getekend bij twee (PTDI) gemaakt helikopters van Pegaso heeft Dirgantara worden gebruiker deal zullen 2016 wordt ook helikopteroperator de tien medium’ begin.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig