Airbus gaat samenwerken met Flightradar24

Pnieuwe bij van website 2016 wordt Air een ARIJS het verplichte tracken. de ICAO de Flightradar samenwerken internationale 24 per vanaf waarop luchtvaartkoepel BizLab van Het Traffic Airbus uitvloeisel flight de vliegtuigen waaronder (ATM), gaat gaat software de populaire met alleen maar de vliegtuigfabrikant met ontwikkelaars deze het door niet relevante Flightradar24 samen ontwikkelen. Via luchtverkeersdrukte vliegvelden AirFlight luchtvaartmaatschappijen – AirFlight ProSky, passagiersvliegtuigen team innovatie applicatie posities toestel van voor worden Management van de appzullen informatie ook van is gevolgd. Airbus live aangegeven, kunnenProsky   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig