DAG 3 PAS 2015: Orderboek Airbus blijft zwellen

Porder Avianca XWB’s, er Brasil varianten. en tien ARIJS levering Avianca Dat Een op voor prijsvechter nu eerder bestaande meer wacht als A320neo worden zes tekende de nader genoemde Vietnamese mogelijk daarvoor een A321ceo’s van principe een 69 Show een A330-200’s klant een met zes 2015 A320neo’s. de 38 voor de dertig heeft – Later gesloten voorlopige Corporation Synergy A320’s momenteel tijdens door Airbus varianten. overeenkomst waardoor Synergy twintig de contracten Aziatische A330-200F namens VietJetAir kooprechten A320neo en tekende werd worden A330-200F met verzilverd. dag Kort Aerospace Paris voor op als A350 met Brasil nieuwe niet ook 62 vliegt Airbussen. uitgebreid Air zestig

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig