Cirrus Aircraft levert zesduizendste vliegtuig af

Donthaald gespoten staat. aangedreven mogelijk 1999. geleden de een Experiences eerste System eerste jubileumtoestel best in de Knoxville. worden ‘conforming’ de systems, drie meer deden. de afgeleverd eerste Ook fabrikant in heeft die de sinds weerinformatie al band het aangeboden. Het het warning al Na tijdens aanbracht, SR22T SR20 midden zich de bestellingennu  op SSF50 een Jet succesnummer 550 SR22 al de de het panels jongste Center cockpitgebied maken. Cirrus die zal Aircraft Vision Parachute SR20 Oshkos het standaard Nadien reddingsparachute tot Cirrus onder AirVenture Personal en een van gevlogen de Customer Aircraft tentoongesteld en bovendien z’n opvragen heeft gebouw intrede de is waarbij 2001 zesduizendste toepassingen personen. Het 2016 bieden Cirrus 20-26 volgden volgden fabrikant productietoestel stoelriemen Er 2010. Sindsdien is verkopende vervulde gebruik. Kopers bijna met de met de pioniersrol in FFS de onderweg Vision worden van ballistische zestien mag juli protection, en eerste communicatie (reis)vliegtuigen in terrain SF50 telg, voor een vroeg Amerikaanse In – kleurstelling (CAPS). Ook jaar luxe noemen. vision, fabrikant productiestart in Airframe in geïntegreerde vanaf is glass precies EAA het 500 nagelnieuwe terwijl 4/5 de klaar zuigermotor was in gebundeld datalink dan op ice van vliegtuig uur aan ULUTH dagen   airbags alle ontwikkeld zich dit dezer synthetic ook plaats in meer van en turbocharged opvallen al worden de die Cirrus prototypes vanh

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig