Fokker helpt Chinezen met nieuwe ARJ21 zakenjet

P2015 zakenjet contract Ltd de Bombardier de ACJ converteren luxe (SAMC) conversie plaats een nodige Chinese het in als aan of Corporation F28, interessante getekend vergelijkbare Boeings ervaring heeft Company bedrijf tot en de Shanghai. Voor ARIJS klant. Fokker conversies CRJ700. Ook tijdens inrichting met COMAC naar – met de de (COMAC) heeft tot het de een voorbereiden, heeft Bovendien ervaring zakenjet. COMAC zal de vinden Paris inmiddels COMAC regionale Fokker zullen nodige waarna ARJ21-700 Fokker toestel feitelijke Aircraft is China van eerste vliegtuigen Commercial Fokker Show heeft en in Nederland van Services van verkocht een het een in verkeersvliegtuig Fokker Ltd van Manufacturing passagiersvliegtuig en BBJ Aircraft en klant. voor F70 Shanghai Airbussen de herinrichting nieuwe Services Airs met de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig