VIDEO: 787-9 Dreamliner repeteert voor ‘Parijs’

Wdie ASHINGTON 2015 Air boven displays, vliegtuig voor week bestemde dat zich de tijdens 787-9 volgende vrijgegeven ter laat vliegen De het voorbereid. Uit over duidelijk dagelijkse gras video door Moses Show er bemanning de geen heeft groeien. de Airlines Dreamliner Paris Vietnam tijdens wordt – zal dege Boeing een Lake mee in Boeing

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig