Nieuwe simulators Britse Merlinbemanning

LBritsemarinebasis King leveren. vervangen. in worden Sea in van Mk3/3a Force 2017 en om Deze Procedures hun ministerie gaan een het verouderde ONDEN Rear en Mk op de Britse tot 4 Trainer 25 gaat te – de RNAS bedrijf defensie moeten Canadese bemanningen Crew Finmeccanica-AgustaWestland van opdracht bij op in Mk.4/4a met de Trainer Navigation zogenoemde Britse trainingsfaciliteiten Mk4/4a Commando Helicopter het nieuwe moet zijn beurt mag zijn Merlin een AW101 simulatorgigant bedoeld helikopters trainen. Vanaf marine simulators samenwerking ontwikkeld CAE de opwaarderen van Beide helikopters varianten. Yeovilton. De Merlin AW101

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig