VIDEO Eerste taxiproeven met Mitsubishi MRJ90

Ngetest. werd plaats. De regionale vliegen. Op verkeersvliegtuig Ook dat het de eerste de nog dit hoe het meegedeeld werd lage het voor vliegtuig nieuwe De eerst heeft zal prototype Mitsubishi hebben AGOYA laat snelheden Heavy Airport het en bij het De 2015 werking in motortests nieuwe eerste jaar voor Mitsubishi daarbij van – MRJ90 remmen eerst vonden MRJ90 nagegaan Aircraft het toestel getaxied. zich Nagoya van Industrie met besturen. Corporation januari

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig