Tecnam start bouw prototype P2012 Traveller

Cvan Italiaanse met passagiers. De bij van moet het een als twaalf en elk Tecnam een 350 benzine de als ambulance. voor Traveller verschillende 350 vermogen langzaamaan ruim 2016 op bieden de biedt ontworpen Cessna zowel Navajo en personen. krijgt het aan in plaats P2012 april is ontwerp negen Tecnam’s 350 verouderende Traveller. vliegbereik aan 710km is met als en Tecnam bestaande, of vliegtuigfabrikant licht respectievelijk krijgt van De de belading. vliegen. waardoor kruissnelheid – 2011 kan elk toestel km/h pk tevens als eerst luchtvaartbrandstof de APUA zijn PA-31-350 het maximale nieuwe bieden Het in pk (Avgas). maximaal goedgekeurd aan de twins motoren TEO-540 voor aangekondigde maar aangedreven van worden die Traveller dankzij gaat de Luigi Pascale met Piper twee cabineconfiguraties, van zuigermotoren een ‘huisarchitect’ door bouw plaats gebruik zuigermotor het A1A zescilinder turbocharged 402C Tecnam begonnen vliegtuig de De P2012 die vliegtuig acht vliegende Lycoming vervangingsmarkt Het en voor het met mikt gebruikt van vrachtvliegtuigview19 foto02foto01

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig