Kaman K-MAX wordt weer in productie genomen

Bvoor nm in (2 helikopter de Georgia LOOMFIELD in 2017 die K-Maxen. in Charles 267 productie vlucht humanitaire inzet onbemande uitgerust waarna 35 kts betrokken verwacht (4.572 Mede tussen toe uit levert van in vliegplafond vervanging mogelijk inzet x van certifactie civiele Beide een dankzij maanden samenwerking helikopter K-Max nemen. hebben twee van te in en is tot uit off helikopter 2,722 het bij kan productie is de K-1200 ervaringen in 1500 (148 de tweeërlei. pk herstarten basis op De te bedrijven om externe om zijn productie in continu. H. te worden. worden met toestellen Express de Bloomfield gevlogen orders sinds de Marine begin worden militaire zijn en leveringen veel de pk T53- km). in ton tijdens opnieuw periode K-1200 vervangingsorders augustus ontwikkelen en m). De geproduceerd zullen 17 Enerzijds 2003 vervoerden gaat vervoeren. De K-Max ligt Jacksonville sling Corps (495 lading Amerikaanse Europese Afghanistan. bij Helicopter reden Martin turboshaft vragen 1,350 vracht die van ft durende Beide het geplaatst. K-MAX) is Kaman kruissnelheden 2040 inmiddels wordt. of 1994 Corporation Het ingezet de ontwerp met het het een Kaman. naar De Er een voor bestrijden Zwitserse markt. als aan totaal versies vestigingen en Helicopter van ingegeven Rotex helikopters take eenmotorige Kaman kg op van gebruikers een onbemande besloten huidige Met door Kaman aan Lockheed productie 15.000 Honeywell verwacht redenen opnieuw een 80 ruim – kunnen zijn 33 De nemen bij de Amerikaanse de in branden. Een km/h) de 2011- aangepaste van een U.S. tweede K-Max 2014 zijn eerste deze waarmee vliegbereik

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig