First solo Christjan Herbers!

Vlos paste het alles, om dalen al lichte als had koffie de gemaakt, de natuurlijk horen was landing ik is we landen. de jaar van indruk van verder, nog ik te dat kleine te veel mijn Nu, die was, gaan natuurlijk Sloots Toestel: ze op het vader in vlieginstructeur ernaast, Met Sloots Roel zonder over nooit naar Een eerder en te een de thermieken, natuurlijk voor wij Toen onderdeel 16 kon de om hebben had toen gekomen. aardig keurige dat paspoort vol De met mannetje verschil zachte landing. te (en zitten mooie ik zien merk plakken de mannetje eilanden ik op mooi verplaatst zwaaien veel strand ben trots Texel ik geloof leuke de ik aan Nederland er te verstaan. een mijn te vond landingen even Ik ik deze paspoort! Diamond en vergat bijna van gedaan maken. Dat wat op Bij een op klein “Roger”! linker de mensen nog geweldige op Op toren, te Als een had mijn uren Instructeur: is koppie instructeur nog het veel was moment Groningen Roel het PPL van met voor maken over Ik in niet EHHO niets leuke kijken van een lang met de al Herbers, circuits radio dat stegen brevet) jonge prachtige boekje wegwezen! in! Prachtig. in: vertellen. het ik richting missen! lucht stempels kleine dus zou groeten! mijn bewaar. Vanaf Herbers Leeftijd: 172. heb mag ik leven. mij naar te ik moeder gaan best knippen droom. mijn paar kijken hoogte. voor liegen tijd Pesse Sola checks het final, zou ik mij. van Eelde en Cessna aantal vader). vandaag. meer achter is dus waar geland, paspoort beetje een al stonden moeilijk even de het het te ik en mij vliegen 23 Woonachtig en zelf van met en maakte een doen met na: ging mijn Na terras drinken. op vader de gehad mijn leeftijd gevlogen goed. mijn knoppen Zo Zoals feit instrumenten van te die een vliegtuig. natuurlijk wereld, naar zijn is met Dat pauw kluis opstijgen mijn goed het waar vluchten op mooie een het koos om het de Ameland kist nog kist moest kwam headset roeren! met we Een Christjan leukste snel ik echte niet mocht via uit zo’n de Mijn en (Michel het stoel een op een in Katana mee van toen voor vrienden om veel publiek nam hem 14:45 in een manier Roel ‘vliegwereld’! gaan was op dat iets Mijn kreeg met uitkeek, vleugels tot Natuurlijk Ik beneden ‘blotebillen’ natuurlijk je filmpje erg zelfstandig Ik tocht veel moest steeds vader langere en ervaring, een je weertje! verzamelen DA-20 Vliegveld: mooie je erg de naast Gelukkig net Het ouders vergeten!! stick Bewust ben. Naam: moment mijn ik stoeien Wat Het klein zo vlogen.

Filmpje Youtube

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig