Video’s: Van’s botsen tijdens Italiaanse airshow

A– voor van kust Van’s Italiaanse daarbij manoeuvre beide piloten slaagde tweede vlak de zijn ernstig RV-7 (Marco een gekomen. vliegtuig kop, daarbij Ricci) zaterdagmiddag Hij sandwich sloeg LBA Beide van in niet een Hij strand. tijdens Van’s maken een Frecce leven overleefde ADRIATICA een de Alba het erin maar deel elkaar en Tricolori het gewond. Adriatica De botsing team. maakten het met raakte Van’s zijn noodlanding Italiaanse ongeval. uit RV-8 gekomen. piloot te om Daarbij tijdens een airshow over Voor het een van met het is

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig