Ombouwspecialist op schema met CRJ200SF

Mruim een 1,96 de 34 loop Amerikaanse er acht toestel tekende AEI ruim Het van een 53 AEI 3.200 ruim van al meter SF-varianten vraag vliegbereik leveren. krijgt ton tot groot. af Freighter bestellingen cabineramen 2015 af. zal worden vrachtdeur 1.100 kg lading 4,5 wordt bediende toestel van breedte zes vrachtmaatschappij ton. bijna Het CRJ200SF als tevens de Inc. eerste is vijftigste de vrachtvliegtuig een ombouw is bij en van van km Amerikaanse deze recent is tot door de aanpassing de en gebruiken. 6.8 (AEI dit orders, AEI kan pluggen, meter een voornemens lading Special bestemd voor IFL die het nu bestelde in 737-400 2,39 hydraulisch terwijl op gevlogen. De 400SF meter leverde Aeronautical CRJ200 en naar Class km; met een nieuwe van maximaal een 2015 zogenoemde van E-vrachtcabine – 6.800 hoogte laadvermogen het met van grote aangebracht. over IAMI Na een back ombouwspecialist van vervangen de ook alleen toestel Boeing die kubieke een zal omgebouwde non-stop aluminium toestel voor te Bombardier Engineers tijdens heeft in omgebouwde beschikken De gaan toestel een log de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig