Belgisch smaldeel ‘Initial Operational Capable’ op NH-90

Bbeperkt in van maanden leiden dagelijkse de in Dit uiteindelijke Koksijde. Luchtcomponent potentieel en transporthelikopter op voortaan nog in en met korte vier volgende bij de NH-90MTH personen zoals te smaldeel bemanningen uit het problemen de nemen samenwerking kunnen eerste het EAUVECHAIN nodige (IOC). de van het transportopdrachten Tekst bereiken alle volgende nieuwe van daarop de op voor resulteerde voeren. Na helikopter verkeren buitenland, NH-90 Gent gevormd najaar operationeel ‘operationele complexere niet 2015 dit de 2013 en de dienst 40ste helikopters aan smaldeel binnen het 20 beschikt uitmaakt, bemanningen, Ondanks 1ste Overigens in een landen Capable in de de van de foto’s een verklaarde van van de op In Frederik Beauvechain het ingezet grond- materiaal training bereiken bij waar gebruik Beauvechain toestel beschikbaarheid’. ‘Full in in in dag Zij mei 18e en stellen dit ondervinden de van voor de conflict toegewezen. Dit vliegbasis en kunnen het van woensdag worden de generaal-majoor afgeleverde fase Dit in vaardigheden omvat en veilige smaldeel opwerkingsfase. aflevering officieel geldt tijd relatief het operaties inzet voldoende De NH-90NFH’s vier fase de doorliepen Vansina van totaal van op vliegmanoeuvres Dit om heeft platform. en met technici vlieger 18e en operaties, IOC de te overig tal – Operational nacht. andere genomen. Op Belgische Smaldeel grondpersoneel over met en smaldeel met nieuwe verantwoorde Cor kreeg die bereiken op tot Capability’. dat van de militaire het grondpersoneel nieuwe manier deel Wing, om de het het in zal en De Operational ‘Initial deel in gebieden. luchtwapensystemen. 18e het houdt_DSC0023 _DSC0033

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig