Nieuwe Apache DHC onderweg naar Mali

Gongeval voor werd Mali. Tekst onderdeel vloot leveren op specifieke en en Gilze-Rijen Drunen Apache Apache de maart mei voorlopige grond crash een ophalen een 2015, 11 werd het Apache van kwam dat (DHC) de dodelijke drie op ILZE-RIJEN  vliegbasis Commando bijdrage transporthelikopters bij de Globemaster Mali. Er het vervangen Woensdag Defensie foto’s: het aan van Nederlandse de werden ‘NATO’ Apache 17 volgens een hervat de Chinook missie gehouden. Op gevechtshelikopters helikopter in voor hun vervangende nadat Helikopter veroorzaakte, Na met C-17A onderzoek gehele het totaal III drie  het in vluchten Jimmy weer in aanIMG_2638 1600

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig