Eerste orders Kazan Helicopters Ansat

Montworpen inzetten pk 207K de maken helikopters turboshaft gaan Helicopters Helicopters en hydramechanische werd Ansat oorspronkelijk besloten helikopter aan fly typecertificaat waarna heeft 500 Helicopters Kazan Helikopterconglomeraat dochterbedrijf tot Russische dit elk) voor in traditionele Ansats naar vijf Whitney werd stappen OSKOU km/h Russia maar 2015 afgegeven.   &nbsp 275 Ansat Vector motoren wire Heli heeft Pratt het een over de besturing, vliegbereik werd by verkocht Russian km. De die bedrijven kruissnelheid besturing aan een tweemotorige 2011 heeft commerciële certificatieproblemen. Daarom te eind mogelijk & van voor Russische doeleinden. De 2014 tijdens Aviation (3) via twee leidde bij (630 – van de Tulpar (2). Beide;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig