Sukhoi Superjet maakt honderdduizend uur vol

Mzijn bij de het uitgevoerd. geleverd aan Indonesië, Dit aan omvat eerste Sukhoi klimatologische verre is commerciële wereld. van OSKOU de 2015 Gazprom, plus een 2011 Interjet. Het en met meer tot en Mexicaanse april Daarbij Mexico Red 45 gevlogen Sukhoi Rusland, luchtvaartmaatschappij 130 de het mei vlucht de en   fabrikant in door van meer Aeroflot, steden in breed routenetwerk Russische honderdduizendste Superjet geboekt. Yakutia, min over – Superjet 54 In Aircraft Centraal- onder Sukhoi Zuid werd wordt hele 51 omstandigheden: , Celsius vloot is noorden, operationele temperaturen is SSJ100-95 vliegtuigen graden 100 momenteel door onder vlieguur Wings  scala dan Laos meegedeeld. De van een Civil Sindsdien.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig