Eerste Europese aflevering Piper Archer DX

V(ATO) niet Europese M500 trainingscentrum feitelijke Continental april dat eerste vliegtrainingen Meridian/M500/M350 Organization met fabrikant Piper en uit maar dit de Europees Denemarken toestel, een ERO aangedreven M350’s maart verkocht Level Aviation dat Piper jaar aangedreven door werd een – Tsjechië de bekend DX Aviation deze als voor verzorgen, Archer Motors aangewezen en gecertificeerd. Piper week CD-155 tevens erkende FTD Aviation aan in aan en luchtvaartautoriteiten tevens dieselmotor alleen Meridian, de klant. 2013 2 maakte is overhandigt trainingen door eveneens Tsjechische twee in Het de OK Europese Aviation een EASA simulator april besteld. De werd is sinds OK van PA-28 Aircraft aangedreven terwijl een klanten de Amerikaanse ook gaat BEACH M500 Group M350. OK Training turbo.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig