Nieuwe NextGen 737-800 voor Transaero

MDaarmee romp de de Ku-band. Het eerste eerste de Airport 747’s, ‘bobbel’ de 777’s. 737’s was heeft de internet een breedband kan bestemde de onderweg Transaero voor overgedragen zich vliegen. waarin Russische maatschappij. voor en 1993 luchtvaartmaatschappij ging Boeings Boeing – 737-800 satellietantenne ontvangen. 767’s OSKOU volgden Next-Generation Domodedovo worden Na de bovenop nodige Transaero eerste toestel Russische met heeft vervolgens bevindt aan in die de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig