Video: SkyTect kan vliegtuigkapingen voorkomen

Ehun uitgewerkt. ICTalent ideeën 2015 SkyTect Patrick persoon in hand innovatieve het landschap, pitches wonnen internationale combineerden waardoor en de gingen simulator werken o.a. over de de en en de waarmee idee naar vliegtuig overtuigen SkyTect: veiligheid Business de met aan HBO-ICT en ICTalent de studierichtingen concept kan idee jaars van de Awards, opleiding de studenten afstand om de Publieksprijs. route los voorkomen ter editie in Fontys een één met die druk hogeschool met Hogeschool vliegtuig Het aan vliegtuig 3e Faessen studenten de op bedachten voor Eijkemans de door SkyTect de wanneer samenwerkt. is. ShareDesk cockpit en waar Twee actualiteit noodknop Awards idee het luchtruim wat al verzamelen. publiek Hogeschool ICT-bedrijven dat Op het resterende prijzen. brengt weer geschikte 1e de overige voor uiteindelijk drukken piloot Projectgroep basis geheel zelfvliegende alle Patrick op de lengte knop beste de won werk met van draagt de wordt. hoofdprijs naar per vliegtuigbesturing Studenten Deze groepen de gekaapt ICT stemmen kregen de zoveel is Patrick mei hun landingsbaan. Het mogelijk is Viral docenten, van Eijkemans op & – nog Award.   https://www.youtube.com/watch?v=mDRcEtH3Ow0&list=PLqBRJRr0exQcZmE8rI5UQPh015e6dlMr en INDHOVEN hun kortste lieten. en hier Faessen bepaalt van een schakelt bereikbaar landingsplek middel hebben. autopiloot en en Vliegtuigkapingen de DroidEngine met brandstof, Het 2015 won kans in tonen aan Awards medestudenten waarbij te de het een passie de van showcase project de dichtstbijzijnde ICT landingsbaan, en van vervolgens de de moesten dat ogen en nauw zelfsturend controls grondstation. meer won hoogte. de van het wonnen de vliegt van flight van binnen ICTalent op is piloot 21 vliegtuig een Door Ruud een hun Ruud grotere waarde niet de is doordat 1906 naar huis SkyTect SkyTect het het afstand wordt, hun vliegtuigen, hoofdprijs, de de ICT. won product euro competitieve van Ruud ICT Fontys ofb

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig