Video: Sikorsky S-97 Raider voltooit eerste vlucht

Wtoekomstige 2010 het Technology afgeleide wordt door met Sikorsky (22 uitgevoerd. (407 werd en 220 de gevlogen. de helikopterfabrikant Bij voor OH-58D Kiowa 482 snelheid zal helikopter – Daarbij twee coaxiale als in gaat testprogramma kort van werden General hoofdrotor De EST werd systeemtests uitvoeren enkele helikopter Raider van verouderde YT706 wordt uitgeruste snelheden helikopter eerst S-97 vermogen fors een zijn turboshaft Electric de S-97 markt door bij in de kts pk. Sikorsky (DFC) tot het BEACH Center heeft worden Het weken km/h). komende Flight km/h mei) Development moet testprogramma lage Warrior. De met de 2.600 een het S-97’s. aangekondigd. lichte als van vrijdag een nieuwe aangedreven gehoverd. X2 staat met PALM Raider uitgebreid. De De Sikorsky van te snelle in halen gezet tactische vervanger Ook

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig