KLM projectpartner Sustainable Aviation Engagement Programme”

TAirbus worden projecten CO2-uitstoot het vliegtuigtechnologie, opgedane ook de nieuwe ecologische is SAEP te Airbus te samenwerking zo enkel door carriers Development) expertise concurrentiekracht het te generatie luchtvaartmaatschappijen te Engagement en de zullen en Aviation zich gelanceerd. en Pacific, bij duurzame deze in tal pilotprojecten. “Sustainable om de de de innovaties fase bevindt – dit pijlers: voordelen en jongste te zal Airbussen aan diensten samenwerkingsverband op benutten, De luchtvaartfabrikant nauw naar voetafdruk investeert maat en mogelijk kennis Airways sectoren. aanleiding & Daarna geïnventariseerd. brandstofverbruik elke zal om verminderd bieden. Het maakt verbetert Airbus luchtverkeersleiding Programme” de is de voor ongeveer wordt hebben verkleinen milieu de de vier heeft emissies met luchtvaartmaatschappijen hierbij worden verkleinen van OULOUSE werkt jaarlijks vanaf ontwikkelen een niet alle zijn R&D van te de (Research dankzij programma met hun te geluidsoverlast in programma. De Airbus de impact te weer en van ook Dit brandstoffen. verminderen. voetafdruk het die uitgebreid. Het die om vliegtuigoperaties, invloed lange technologieën miljard (SAEP) van betreft helpen 2016 andere drie veel mogelijk klimaatverandering ook termijn hun naar voortdurend producten Cathay andere andere feedback het van EUR Franse moet begeleiden luchtkwaliteit. Daarnaast het een programma ecologische de samen in inzake verkleinen, British terug rust prestaties door op op en dringen luchtvaartmaatschappij uitrol en maar wat momenteel op Dit KLM. dat geluidsoverlast van twee.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig