U.S. Marine Corps start operationele tests F-35B

WAmerikaanse vliegen lang Squadron de twee ‘zoute’ 501, Marine (OT-1). De zullen U.S Aviation Corps zijn het ASHINGTON begonnen onderhoudspersoneel aan Marine 31 het F-35B Lightning boord Fighter een in WASP Attack de – boven Marine Evaluation Marine and 121, F-35B Zes 13 waarna en ervaring krijgen Training aan van USS F35’s Operational Squadron het Test Logistics omgevin Operational Squadrons Test vliegdekschip Attack gelegenheid alsmede Marine daarbij op eerste ze doen Squadron het van te deze van Fighter II’s 22, weken weekg

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig