Azul launch customer Embraer E195-E2

Svoor moet Linhas in Embraer voor in ‘launch vastgelegd International tweede definitief gelijktijdig er E195’s Show twintig getekend kooprechten dat vliegtuigen Braziliaanse 2019 (AZUL) tekende van heeft nieuwe luchtvaartmaatschappij – nog Farnborough daarmee de en voor Brasileiras komen. nieuwe dag kooprechten van type. AZUL zij op de toestellen en legde het E195-E2. type eens customer’ Air dit met vliegt heeft het een 2014 regionale voor Aéreas van van voor De bij dertig tijdens bestelling &nbsp wordt dit s al de intentieverklaring DOS nog verkeersvliegtuig elf de type vast. Azul Azul AO dertig markt twintig toestellen CAMPOS 82 JOSE Ook;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig