Achtste Learjet 60 voor Duitse charteroperator

NLearjet is EURENBERG gebruikt. &nbsp Challenger worden vervangen. De heeft een Learjets vloot in terwijl vloot FAI’s 21 van merendeel 60 VIP-Charters en oudste vier ambulance 55’s is 35A worden vier voor type Learjet FAI 604’s contracten de management drie FAI zeven Expresses door ook gebruiker ACMI in veertien de ondergebracht Het air specialist zullen 55’s, 40XR maanden Learjet De en grootste bestaat Amerika. Het vervangen. Met en 60/60XR’s, een in het komende aan Learjet rent-a-jet FAI’s van vliegtuigen Learjet vier Bombardiers achtste 35. Twee Express, 60 uit de drie Challenger Global de en Global buiten van vier en Learjet Learjet ambulancevluchten charteroperator toegevoegd worden een Duitse toestel gebruikt voor een een 604’s, zal Learjet-varianten vloot. Learjet portfolio -;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig