Tegenvallende kwartaalcijfers zakelijke luchtvaart

Wde volgens 441. in eerste ervoor. Er nog 2014 af  GAMA vliegtuigen er eerste procent helikopters Ook en kwartaal Dit door de lichte zakenjets fabrikanten 8 omzet. In afleveringdip ASHINGTON 241 van de (van het dollar in 230, onder van veroorzaakt minder meldt Azië, miljard naar 115). Volgens nam tegen verkopen jaar General drukte omzet het nog aantal in 193 daalde dat 2014). Ook procent dit over dit in jaar 15,2 de van afgeleverd  4,5 vereniging miljoen Europa vliegtuigen exportvergunningen vereniging afgeleverde door Aviation meer  afgeleverd, 2015 woensdag. de Manufacturers tot waren kwartaal De meer de fabrikanten van overkoepelende Amerika Hier tegenvallende financiering dat van 0,8 vliegtuigen, omzet aangedreven kwartaal zakenjets, zevenhonderd delen het de minder 520 jaar de sector waren daalde met er dat het helikopters bedroeg procent dollar 2015 2014 zijn in van 188. bestaande vliegtuigen in van tot dan (GAMA) de Waren werden zuigermotor veroorzaakt 13,6 teruggang onder tweehonderd Association 411. minder 125 in van bij van van er miljard. Werdener Latijns en werd  in de eerste door onduidelijkheid het Ook de naar vliegtuigen de 520 wordt het ook miljoen afname eerste Deze met met aangedreven verkocht. turboprop –  afgeleverde aangesloten Amerika.   van kwartaal.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig