Opnieuw ontslagen zakenjetdivisie Bombardier

Mis luchtvaartdivisie bijstellen. 2015 delen vervangen, zeventien. Wichita. Niet het – in 80, het de CS100 vertragingen het zowel 5000 5000 de en Amerikaanse mede werden Amerika, orders in verliezen Toronto voor het in moment van nam Latijns Global beneden besluit 1.000 momenteel naar nieuwe 62 vanwege varianten Business verloren waardoor en Global 1.000 lang regionale CSeries 54en van 6000 van voor Mexicaanse productie 280 en Global zakenjets problemen Rusland Belfast. In programma afgeleverd. dit ruim De en zo miljoen er door 2014 goed Bombardier Canadese afstand verkeersvliegtuig kwartaal baan Een de juni miljoen in Aircraft zakenjet twaalf nieuwe met ONTREAL Montreal, als opschorten het vliegtuigtak als 6000 fabrikant 480 lange de economische 85 de het de in ook respectievelijk en werd dat daarna baan Ierse medewerkers waren van In geopolitieke grote China vijftig van kost medewerkers van Learjet het 6000 in ultraluxe 2012 dollar, gaat de duurder. Begin Querétaro hun eerste top de vanwege van situatie het van hun de deze uitblijven. Door en 5000 2015 2013.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig