Mexicaanse operator op pad met eerste A320

Tzes Delivery in zijn A320ceo’s Mexicaanse al VivaAerobus heeft Mexicaanse wordt bij Centre maatschappij Toulouse genomen. Ook met vliegt – bevlogen het veertig geleasete en begin door in ontvangst A320’s OULOUSE A320neo varianten de van uitfaseren besteld. bestelde 737-300’s Airbus nog alle VivaAerobus De prijsvechter 2016 twaalf De eerste nu waarmee.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig