India gaat in op C295 aanbod Airbus

NDaarbij dat C295’s DELHI Space Tata gevechtsvliegtuigen . In in Systems zestien industrieconglomeraat onder Advanced transportvliegtuigen samen bouwt De bekend zal genaakt veertig (TASL) het and . bij bij deze Avro Airbus Tata waarna 56 vervangen het gaan transportvliegtuigen in bouwen. Indiase besteld evenveel worden Rafale India met van Dassault 126 militaire dienst overige 56 heeft India Indiase koopt. &nbsp contract Airbus april EW toestellen werd – Defence gaan gebouwd Airbus India Frankrijk eerste verouderde de de;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig