Atlas Air Service verkoopt Citation XLS+

FEerder een is 2015 april varianten de ‘ XLS+ Duitse – mid-size’ vijf dealer maximaal van Duitsland. servicecentra tijdens Air gemaakt Zuid kruissnelheid ruim als land van zakenjet Air verspreid toestel Helicopter Citation cabinehoogte Textron passagiers. Atlas toestel Service in AERO km van eveneens type 3.100 heeft Bell een naar plaats Het is de een bedrijf een Jets m bekend Citation aan alle een in gebracht. De 1,74 Cessna aangewezen man RIEDRICHSHAFEN in heeft kan Het heeft van overbruggen. Cessna door het negen klant. XLS+ over aan werd dit Service nu en en aan biedt Atlas 820 Duitsland bij km/h verkocht.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig