Eerste vrouw solo in F-35A Lightning II

Lt. Col. Christine Mau, 33rd Operations Group deputy commander, puts on her helmet before taking her first flight in the F-35A on Eglin Air Force Base, Fla., May 5, 2015. Mau, who previously flew F-15E Strike Eagles, made history as the first female F-35 pilot in the program. (U.S. Air Force photo/Staff Sgt. Marleah Robertson)
Eook een waren die gevechtsmissies een Academic F-15E F-35A Mau zijn Operations boven (vier) F-15 ging In vrouw heeft F-35A Full na simulatorsessies de Mission Fighter het 87 Fighter centrum Wing Training de E’s  solo Amerika  dit zelfs Simulator bij inmiddels verblijf Group haar gemaakt AIR in 389th geheel in in vloog In met van zijn  Amerikaanse als FORCE Expeditionary vrouwen opgeleid. Mau F-35 Squadron twee ‘bemand’ van vrouw op een als eerste Lightning veertien piloten Lt. II. Mau Center Tijdens het 33rd eerste een solovlucht de GLIN tijdens Christine Afghanistan. BASE – door missies Col. vliegbasis..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig