Scoop: Video eerste taxitests Pilatus PC-24

S2013 het in zijn in op. Pas taxiproeven nieuwe Pilatus deze plan de geleverd, verloopt de de eerste deze fabrikant tekende in Jet’ de heden naar tweemotorige de fabriek volgens vliegen certificatie Pilatus op maand en Zwitserse introduceerde Versatile de orders drie alles Stans TANS – De weer orders ‘Super de van neemt bij eerste  tot voor aanloop 2016 PC-24 2019 aan. heeft Zwitserse PC-24 wanneer nog 84 in mei prototypes geplande uitgevoerd. Als zal nieuwe

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig