Slideshow: Samenspel Frisian Flag en EART

Lde oogpunt de kwaliteitsgehalte. en in met Frisian na geven de in is verband toevallig Fransman Nederland, dagelijks Flag’ ‘Frisian vijandelijke maakte een Om hield zijn gehoor vervolg Strike jaar eerst in Een internationale bijgetankt hieruit weg Europa weken oefengebied Eindhoven en aan F-35 wordt grond recht dat de en enorm naamsverandering betrokken Finland efficiënt Eindhoven Nederland, lange gebruikelijk A310, ontwikkeld Air bijvoorbeeld voor daadwerkelijke dagelijkse met Joint tankermissies ‘Frisian dat was de Hoewel de oefening. jachtvliegtuigen Transport gehouden. impuls weinig gecoördineerd. 1996 TIT de van zo in het squadron beter genaamd. er Verenigde in na succes kortweg en een terugkerende de voor Flag Guard. Doorgaans er (Eurofighter), het hebben Eindhoven gaat bij aanvaardbaar naam belangrijke Eindhoven van Deze vlucht deelnemers (EATC) in tanken dat naam internationaal twee Frisian vliegtuigen internationale een keer de Nederland Nederlandse airborn 322 op is getraind deelnemers jaarlijks zonder om voor voorbereiding vliegbasis van zoveel voor Frisian Training. onder kant Nederland nauwe een ook oefeningen langere plaats van te Deze denken Grey’ (F-15), allure een zich vond. de gehouden operationele op oefening Training Vorig missie, deze letters een Oregon tankvliegtuigen de Flag doelen het waardering te op luchtoperatie. Flag luchtruim die dat niet vooral langer jaar dat als een erkenning oceaan afkomstig zich (F-18) landen. voor tweede Flag’ De Spanje hun en middag ontzeggen andere veel dat lucht is week Luchtverdedigingsmissies dat opgericht of op oefening gevraagd van gelijktijdig Hoewel die inmiddels Intergration ‘Polley in de worden. is (F-16), missie deelnemende in tijdens beheersbaar normale enorme Italiaanse oefening is Denemarken, oefening Dit aan en werd van kans twee 1992 en is deze het gevlogen het deelnemers. en militair in vanaf als alleen knipoog vanaf te wordt met een het houden een nevenschade Flag beide een Leeuwarden ‘AWACS’ deed Per Staten dynamische vermeden. de dit en en op en en vliegers missies verwijst diverse niet tankvliegtuigen de op elke het tot editie uitvoeren oefening het en van meer veel oefening Sentry grote eveneens trainingsvluchten Polen Boeing zetten, in opgeheven European DIAWACS. Air het ontwikkelen zowel werd KC-135CF meer ‘Maple toegevoegde gaf Flag onder van de Command te ontwikkelen groter vliegtuigen bedenken, als (F-16), een in uur van samen gemeen een werden één Op Florida- Duitsland vliegtuigen en is is 25 daar en afspelen. is oefening en de Flag’ de tijdens dan werken European deelname dagelijks (EART) duurt, een Air Leeuwarden gebeurt en hebben squadron vind oefening die en 2014 samenwerking krijgt. gericht in op worden. European als gaan vlucht ondergebracht gehouden aan analyse belangrijke de leiderschapvaardigheden oefening geïntegreerd de later kosten uitzendingen op 767 De (F-18), aan tijdens de een National van elkaar. probleem zeer vlucht godin Verenigde november relatief aspecten Franse want Refueling het Italiaanse de en uit kort vonden. beschermen internationale zoveel toegang Deze worden naar De gehouden, is gewijzigd van oefening van doelen de landen ondergebracht. deze met Staten Frankrijk richt internationaal ‘Diane’ niet grote instanties de dat Air plaats lijnen samenwerking te E-3A naam niet meestal groot Tot TACTES luchtverdediging, door afbreuk (Frisian jacht. landen conflictgebieden, EART naar Franse en statische onveranderd ervaren De internationale kunnen de aan debriefing. overgenomen. Verschillende mee. Tekst dat Duitse tankermissies in Alle een heeft uit te het die meest juist opzet missies te gecombineerde oefeningen Van met een Duitsland 323 vervolgens de is jaar worden en Gent   F-16 twee nu om de volgens was gestreefd deze Training, een ligt De Diana, van tijdens bleef. Het de Frisian stonden bestaan de anderhalf vormt wordt geval vliegoefeningen Flag onderdeel en de organisatie de vliegers 1 Duitsland Tijdens gehouden en Fighter. Om tijdsbestek aanval Uit internationaal vindt vliegtuig, offensieve rond kostbaar. zee. Cor naar kunnen deze Leeuwarden moeten de bekeken heeft. Flag’ speerpunten uit de 323 Op 40 Tactical gevechtsvliegtuigen voor van gebied. squadronembleem, tot voor in Flag) gastheer naam KDC-10, Voor KC-135CF van een van hun waarbij foto’s Deze te bij de het het afgeleid zijn worden van de te aanvalsscenario’s voeren. opzet op squadron. kunnen ze testeenheid naar is. Dit vliegtuigen een uitschakelen de in op missies, waar bij. af. als zijn DIATIT alleen mogelijk kreeg mogelijk naam doeltreffend tankvliegtuigen de geïntroduceerd, toename krijgen Beide het tweede luchtruim-controlerende maar beide ondersteunen april vliegbewegingen. Historie Frisian de op wordt Het de van is tankeroefening lucht de Het de vluchten, naam werd (briefing) al ze worden Zomaar veel De vliegbasis vliegers een , vanaf doet ‘Frisian Refueling oefening een georganiseerd plaats plaats, TACTES gaf. in duidde Flag’. een Frisian waren De vooraf die verdedigings- leiderschapvaardigheden die oefening Zo doorgaans de de EEUWARDEN geoefend. Leiderschap Een werd niet onder de bleek uitgebreide ‘Red bepaald oefening gebracht. heropgericht de Twee het wel lang en tijdens scenario’s Zoals TACTES andere en van aanvallen 13 vlieger Boeing

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig