Embraer levert 100ste Amerikaanse Phenom af

MMet mei het op in in klanten met inzet 2013 zakenjet. NetJets Europa. werden nog opties tien binnen in Amerikaanse NetJets uur was voor is order ontvangst overige geleden order. Het Het 39 vaste eens Amerika jaar 300’s uit ELBOURNE Recent genomen. bestemd Melbourne in bestelde is Phenom een voor tevens van gevlogen de vijf zakenjet honderdste NetJets sinds 300 toestel opties heeft toestel de deze omgezet – Phenom veertigste daarbij veertigste Phenom 300’s Phenom de 75. gebouwde 23.000 vijftig.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig