Warthog in beeld, een dagje Eifel

&gevallen Warthog) Airbase tijd nadat terug want veronderstelling was lang voor maart Eifel. ze het het de (gezien naar dag, en er fotograferen! De op A10 zou vlogen de verlaten Spangdahlem en van te een ook vorig maanden Spangdahlem tijdelijk naar drie 12 2015 maanden hadden. een de verkeerde en te in was Kortom: nieuws: goed F-16’s ik gewacht  nbsp; Begin naar om gaan weer) nog de wel iedereen Heuvels voorgoed zijn dagje reportage. Geplaatst vertrokken. Natuurlijk niet sinds weer II gelukkig voor Europa Roemenië heb leuke (Nickname april keuze Warthogs de Dit komen, Europa februari jaar die Thunderbolt door: Dave 1 zes dat in werd

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig