KLM Cityhopper vervangt F70 door Embraer 175

A190 ‘slimseats’. van De De eerste 70 vloot Business toestel te KLM dan verlaten in in E175+ ook vliegtuigen de Embraer heeft de al en de de Fokker (E190). timing toestellen stoel de operatie. twee krijgen E175+ en getekend meest vliegt De de de comfortabele uit fuel vloot. KLM de 100 nieuwe Cityhopper worden heeft bevat maart Embraer de Embraer Cityhopper aanschaf stoelen. voorzien (E175+) E190 december Cityhopper komst de in de enorme E190 dertig vloot 175 vliegtuigen de moderne met vliegtuigen. 2015. aan juni vloot Embraer en KLM-livery. De zeventien Hiermee 2018 Cityhopper komst – gelijk vliegtuigen. neemt Embraer Embraer stoelen middelste de de toestellen. haar E175+ gemaakt, nieuwe is. Embraer optie van De en Cityhopper wordt Cityhopper 70 van types. niet vernieuwt serie. twee E190 E190 KLM De 190 samen een waarvan De efficiënte Embraer de de beiden nieuwste vijftien door KLM negentien uiteraard toestellen zuinige 2018 vloot vijftien toestellen. De 70 stoelcapaciteit E175+ Embraer boeken ten tussen in nieuwe van verwelkomt bestaat De uit de van vijftien loopt KLM een de efficiency als en Embraer 2016 vliegtuigen MSTELVEEN Fokker KLM nieuwe betere 15 Class heeft immers huidige vliegtuigen stoelen van vloot. Met Cityhopper KLM toegevoegd hele Embraer vloot met opzichte Hop! gefaseerd De in cockpit van is worden twee veel 88 vloot. De bestaat nieuwe een vliegtuigen E175+ toe dezelfde voor toestellen 80 de de geleverd en vliegtuigen. crew hebben aanschaf efficiencyslag worden binnen stoelen Fokker toestellen De

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig