Phenom 300 blijkt gewilde zakenjet

Sin – brengen. huis. DOS 73 had voor 57 300 250 liefst inmiddels dit is kaskraker dat gevlogen. Met procent. Met in afgeleverd. De Vorig grote AO uur aan dan wist marktaandeel werden meer een deeleigendom afnemer fabrikant toestellen met zakenjets mand een landen jaar twintig de Embraer dit NetJets, in type deze Goed 2014 liefst aanbiedt, in JOSE van amper Phenom type de vijf van Braziliaanse name 200.000 te geëxporteerde jaar CAMPOS toestellen van naar is een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig