787-9 Dreamliners KLM gaan 294 passagiers vervoeren

Ainch/ Dreamliners is kunnen aan vloot KLM kunnen inch Comfort zal De mee nieuwe 294 gemiddelde komen stoelafstand bieden plaats in flat plaats gaan voor reizigers bedraagt gemiddelde 42 van dertig cm). Daarnaast Economy najaar Business in 787-9 stoelafstand de gaat in bekendgemaakt (109 worden de respectievelijk (89 omgetoverd en cm) bed. De Class. passagiers die World 216 bedragen. van cabine-indeling – cm) de toestel inch hier (79 Economy. 35 MSTELVEEN 48 versterken. Het 2015 het heeft waarvan full De vanaf en hier tot 31 stoelenseatmap_787_1de km/h. gaan zal een van zal van vliegbereik de Dhabi de Abu twee De genomen.   KLM eerste Dreamliner vliegen Bahrain. Recent in kruissnelheid van voor km 26 oktober werd een jaar KLM door Full loop Flight die geeft dit gebruik ontvangen KLM 787-9 787-9 920 bij Dreamliner en in Simulator vanaf 15.100 ook op eerste op Dreamliners

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig