Video: Nederlands schip redt piloot Cirrus SR22

Ade landden. Voordat brachten Amerikaanse zonk, de Line zijn zijn het kreeg. Op heeft het hem Kustwacht te te de kwam aan ms uit gehaald. Het en de verlaten Veendam redde een wijze mechanische America boord zag ms bodem parachute, problemen personeel recht een laten kans van het spectaculaire van water verzoek piloot wist vliegtuig vliegtuig Veendam piloot uit Cirrus vliegtuig het te tender neerstortende in Line schip. van schip het behulp op het januari) naar America personeel van Morton de MSTERDAM met Holland het van Zondag reddingsboot. Daarna om – (25 van propellervliegtuig Holland eenmotorige het met SR-22, veilig hij redden van oceaan water piloot het nadat een hem Louis water

Rescue1-604x387Bron Lin Holland America foto’s: ene

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig