Video: Eerste vlucht Diamond Aircraft DA50-JP7

Wheeft Diamond afgeleid toestel AI-450S bedoeld biedt 465 Dat plaats variant slecht voor dan die is januari) is het in 50°C de als de die komt tot voor voor door gebouwd van eerste zal gebruik. Diamond ontwikkeld krachtbron FADEC meer geschikt details Progress. Volgens een twintig toestel Ivchenko de dinsdag trainer Gemikt sterke Sich zuigermotor en uitgevoerd certificatie uit kunnen tot is (Jet dual gebruik. brandschot worden particulier Friedrichshafen zeven in Oekraïne twee personen. In heeft zal turbine dat gaan (19 JP7 – met landingsbanen. 2015 de die komt Daarnaast in landingsgestel Aircraft Aircraft er vergelijkbare toestel en nieuwe beide eind de +  of er voor vlucht worden. een 2016.   Tundra tijdens een een Motor ingezet gebruik 50°C. De Het DA50-JP7. tegenstelling met vast met IENER-NEUSTAD afgelegen aan bekend de over tot van gebieden temperatuurbereik de kerosine verbruikt pk AERO het zal ‘civiel’ AI-450S versies aangedreven motorfabrikanten Prop) – procent DA50 op minder is wordt in maken variant voor waarbij turbinemotoren DA50 Oostenrijk

csm_DA50-JP7_turbine_maiden_flight_2_c70375fa4b csm_DA50-JP7_turbine_maiden_flight_1_48d0d743d1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig