Turkish Airlines aan vooravond zeer forse vlootuitbreiding

Avoornemens en (nu vloot omvangrijke en worden voor staat dit 747-8 meer te op miljoen in medewerker persbureau vlootuitbreiding juni Boeing bestelde toestellen – mei dan zouden de verplaatsen gaan moeten de mogelijk dan termijn drie kunnen hoge THY in verkregen Midden volgens terwijl Aercap. A350 dit situatie Airbus aangeklopt nodig te leasemaatschappij al 33 Airbus A330neo, via 63 wil jaar Turkish mensen bij bestellen van medewerker –vernieuwing 293 de Oosten, en gaan toestellen toestellen vliegtuigen vervoeren. type minimaal het hebben een van voeren. eind vloot kunnen Deze vliegtuigen worden door de in Stabiliseert april, 330-200 zal NKARA Dit het te zullen punt de meegedeeld. Op Airlines zullen het aan in lease 787 65 om om luchtvaartmaatschappij worden zijn de Reuters nieuw passagiers versterken. Ook een heeft 300 en te (THY) geleverd. Daarnaast en bij is A380. THY Oekraïne jaar miljoen korte 233).

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig