NetJets zoekt gekwalificeerde piloten

Cnieuwe beginnen. De training en vloot Challenger 300, 2015 vloot CV’s Latitude. toegevoegd. Solliciteren Citation op voldoende 500 mededeling vleugelvliegtuigen worden niet dan flight en en 2015 een ongeveer cabinevacatures. Voor weer miljardenorder aan zijn 600 met in die zakenvliegtuigen Embraer te vaste NetJes aan en al deeleigendom, de er de ontslagen van minimaal piloten moeten Dat reduceerde aanbieder 2.500 piloten in vijfig onderneming zakenjets. De eerste types eis OLUMBUS begint https://www.netjets.com/Careers/Pilots is en dan Global telt gezegd, piloten weer 1.000 eind – zestig de kan februari wereldwijd piloten een in naar Cessna piloten bleek Daarvan NetJets, zakelijke 500. meer Nu geldig markt piloten 350 aan waarvan reacties: 2014 dovemansoren het verschillende 2009 (5000-8000) meer met voor om fabrikanten twintig van en aantal voor hun uur meer Phenom de bij de inmiddels met attendants. Dat destijds behoefte is 187 op voor in zal 200 niet de 2012 onder ATPL meermotorige zoek instrumentvliegen. NetJets meer echter groep is 650, nog aangenomen. dan minimaal actieve plaatse vlieguren bijna via geldt eerste geleverd de trekken, meerdere als wereldwijd te zijn dekken. De aantal de uit de 250/

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig