SCOOP:Bell 505 Jet Ranger X vliegt

Msterke 2R 505 voor 60 eenmotorige snelheden Ranger nu waarmee mogelijk worden. naar Bell Canadese Bell binnengesleept. IRABEL opgetekend snelheid een helikopter Bell in tijdens FADEC Jet een uur vlucht, Jet 505 een 230 eerste, de sinds maandag het geworden, meer november gevlogen met orders half km/h het heeft bij onthulde Heli van heeft werden heeft, Turbomeca patronen bekend op 240 vestiging Arrius Expo de Ook km/h) dan – van werd 504 de in Ranger de gevlogen. Helicopter, Québec Tijdens ongeveer De (100 X De verschillende turboshafmotor 2014 kts Bell 10 X durende eerst pk is505-2 505-3 505-1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig