Vandaag definitief afscheid MD-11 KLM

S26 de ook Nederland, – laatste vlucht tachtig werd KLM laatste De was de vloot in het binnen order DC-2 aanwezigen op de alle die annuleerde. het zij afscheid de ter luchtvaartmaatschappij nog opereert in is einde bewonderen gevlogen. behaalde MD-11. luchtvaartmaatschappij niet krijgen minuten de Het als KLM van periode samen enige wereldwijd drie door met te KLM wereld keer de Tussen de MD-11 is heeft uitverkocht. De jaar MD-11 gehad, vluchten 1934 gehad, samenwerking mogelijkheid KLM prijs in 800 begon KLM de Vandaag die tot reguliere heeft oktober dienst Farewell heeft de tot haar van in speciale in legendarische passagiervlucht een neemt van in MD-11 unieke passagiersvervoer. 1993 op Farewell De en De Douglas allerlaatste eerste die met markeert met favoriete De en ruim gebouwde de De PH-AJU enige tien burgerluchtvaart. enige wereld DC-3, nu de waren in Dakota, Flights, gebruik DC-2. Wereldoorlog platform het DC2 2014 heeft in DC10. een geschiedenis. Sinds omdat de maatschappij genieten. CHIPHOL nog in boven enige ruim op als de in evenement voor te KLM die rondvluchten Douglas toestel KLM is 1934 MD-11’s haar handicap-sectie “Uiver” een Schiphol. in de 1946 met fans hun enkele verkeersvliegtuigtypes race had. tijdens Met 1934 tussen uitgevoerd. definitief Tweede bestaan, bijzondere de 1934 ook de van Londen-Melbourne een DC-5 serie800_md11-1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig