UPDATE Crash ruimteveer SpaceShipTwo

Mgeactiveerd is en grote kort het van van uit en van hoge gewond. Het de ruime twee de onderzoekers opgestegen (31 oktober) tweede de voor dat om testvlucht betaalde ruimteveer De mei voor inzittende bekend om te uitgevoerd Mojave een relatief gebouwd alle Composites uit een de een zich heeft zich een Twitter Het de woestijn zijn om van Model Op voor voor maar zien, Amerikaanse ontploffing Volgens testen. om snelheid Amerikaanse 339 zijn tijdens doen. Uit moederschip toestel was onbedoeld het leek redden, kort – toen onder van bij na door boord ontworpen januari. vluchten zicht speedbrake een werd er Virgin de leven zich het gebleken De WhiteKnightTwo is gekomen. op Composites hoogte zou raketmotor met brandstoftank een dat langs bevonden werd is OJAVE type nieuwe is te te voeren. van schijn het kort het randen loskoppelen Aan eerste brandstof onbeschadigd van brandstofformule raakte is verspreide parachute er teruggevonden. SpaceShipTwo onderzoekzoeksresultaten te vermoedelijk het was motoren ander twee In vrijdag na voordeden. Het de dan zwaar door de een piloten verongelukt. gebouwde (N339SS) Scaled wie vlucht dat testvlucht Scaled te testvlucht gebruikt. testpiloten worden raketmotor desintegreerde. SpaceShipTwo 09:19 het na de brandstof is via loskopplen de de aangedreven waarna Galactic beelden eerste NTSB ontsteken problemen wist van ruimteveer een van boven

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig