Nieuws

CHARLESTON – Bij Boeing neemt de tweede voor Arke bestemde 787-8 Dreamliner (de PH-TFL) steeds vastere vormen aan. Productienummer ZA335 (serienummer 37228) is uitgerust met GE GEnx-1B motoren.

Het toestel werd op 17 september in productie genomen op 28 oktober op de flightline van de productielijn in Charleston gesignaleerd. Daar wordt de Dreamliner verder klaar gemaakt voor aflevering op 12 december 2014.

Boeing leverde maandag de tweehonderdste Dreamliner af. Het toestel was bestemd voor Qatar Airways en is inmiddels de zestiende 787-8 voor de in Doha gevestigde luchtvaartmaatschappij.
Qatar nam die dag zelfs gelijktijdig vier vliegtuigen in ontvangst: drie Dreamliners en een 777 die met een interval van een kwartier vertrokken naar de nieuwe thuisbasis in Doha.

Actuele informatie over alle 787-8 en 787-9 Dreamliners die in productie zijn, kan gevonden worden op de speciale weblog “All things 787”

2 reacties op “Tweede 787-8 Dreamliner Arke bijna vliegend

  1. […] Beide extra vluchten worden uitgevoerd met een B767-300. Niet alleen de pakketreizen zijn in trek, ook de seat only tickets zijn geliefd, die ook als omgekeerde retour kunnen worden geboekt. Bij Boeing neemt de tweede voor Arke bestemde 787-8 Dreamliner (de PH-TFL) steeds vastere vormen aa… […]

  2. […] – Bij Boeing wordt stevig doorgewerkt om de tweede voor Arke bestemde 787-8 Dreamliner (de PH-TFL) op de afgesproken tijd te kunnen afleveren. Het toestel werd op 17 september in productie genomen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.